About us

Wij zijn beide werkzaam in de gezondheidszorg en met nog vele (opleidings)jaren voor de boeg hebben we eind 2012 onze ticket to freedom gekocht. Na jarenlang dromen en nog veel langer sparen is het dan toch gelukt eind 2014 met onze Toyota te vertrekken voor een zinderende reis over het Afrikaanse continent. Net op tijd om onze eerste Midlife crisis voor te zijn.
Eenmaal terug, inmiddels beide begin 30 (weet niet hoe lang we dat nog kunnen aanvoeren als leeftijd), viert de kriebel onverminderd hoogtij. De Toyota is nog altijd in ons trotse bezit. En waar de gelegenheid zich voordoet gaan we er weer vandoor, we blijven loeren… ( en sparen)

Arjan                  Marijn

Update

De 2e helft van 2017 heeft vooral in het teken gestaan van langdurige overpeinzingen. Waar moet ie zitten, waar moet ie slapen, hoe ver kunnen we ermee rijden, past het er allemaal wel in?! 1 december is dan eindelijk de bron van alle onrust gearriveerd. Carel, een tevreden vent, die zich naar alle waarschijnlijk rustig door ons laat vervoeren over gebaande en ongebaande paden. 

Stamhouder, onbewust onbekwaam en incontinent

Laat dat overigens niet de enige extra variabele zijn in de rekensom die zitplaatsen en bergruimte heet. Om Careltje optimaal kennis te laten maken met alle variatie in flora en fauna, is naast de goedzakkerige katten Tom & Siegfried ook Zwarte Lola onderdeel geworden van de roedel. 

Zwarte Lola