De Kip, de Club en de Startmotor

Hupsend op moeilijk verstaanbare Zambiase kerst-rap, schreeuwt de negroïde DJ in kerstmannenpak om vereeuwiging. Toegegeven, er waren meerdere gegadigden in Club Fairmount; de dampende frituurpannen achter de bar, apatische Chinezen en mannen in pak met zeer slechte snit en bluetooth-oortjes kwamen eveneens in aanmerking voor een fotoshoot. De boomlange en daarmee imposante uitsmijter had echter een plausibele verklaring:  No, you cannot bring this camera. Yes you can bring it, but you cannot take pictures’. Juist, maar waarom dan niet? Lees verder…

2 gedachten over “De Kip, de Club en de Startmotor

 1. Hoi Arjan en Marijn,
  Wij zijn niet de enigen die steeds opnieuw genieten van jullie schitterende verslagen en idem dito foto’s. Heerlijk die onderkoelde, Engelse, droge humor.
  Met vee l jaloezie volgen wij jullie wederwaardigheden. Living on the edge!!!
  Voor het nieuwe jaar onze allerbeste wensen, geniet ervan.
  p.s.:
  we ontvingen geen reactie van jullie; we nemen derhalve aan dat jullie dit jaar niet aanwezig zullen zijn bij de nieuwjaarsbrunch.

  1. Dank voor jullie leuke reactie! Het allerbeste gewenst voor 2015, ik ga er vanuit dat de brunch weer een zeer geslaagde editie heeft gekend. Volgend jaar zullen we weer op tijd reageren op de uitnodiging :)!
   Veel groeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *