Reis met ons mee!

Omdat het internet natuurlijk geïnteresseerd is in onze avonturen, houden we onze vorderingen graag bij op deze site.

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van updates? Schrijf je dan hiernaast in en je krijgt een mail bij elke nieuwe post!

2 gedachten over “Reis met ons mee!

 1. Hallo Marijn en Arjan,
  Wij zijn – met eigen auto (LC 80 4500GX benzine; ook erg dorstig) – nog niet verder gekomen dan zuidelijk Afrika en nemen ook altijd papieren kaarten mee, naast de Garmin. De beste kaarten van zuidelijk Afrika zijn van Tracks4Africa (http://tracks4africa.co.za/). Hierop staan niet alleen de afstanden tussen twee punten, maar ook de gemiddelde rijtijd. Erg handig, omdat afstanden in Afrika niet zo veel zeggen. De kaarten zijn ook zeer gedetailleerd.
  Hun core business is community generated navigatiesoftware die je op een Garmin kunt laden. Omdat zij voortkomen uit de 4×4 community staan er veel wegen op die je in de normale GPS kaarten niet vindt. Verdwalen lukt ons nog steeds, maar het is een handige aanvulling.
  Veel succes met de voorbereidingen!
  M.vr.gr.,
  Jan

  1. Beste Jan,

   Dank voor je bericht!
   We hebben inmiddels de digitale kaarten van T4A op onze Garmin weten te laden (na wat omwegen), dus het is een bekende kaart leverancier. Wellicht dat de ‘papieren’ kaarten die ze van Zuidelijk Afrika aanbieden inderdaad nog een meerwaarde betekenen.. Dank voor de tip!

   Groet Arjan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *